Saturday May 01

RF-SISUs European Miles

Sweden
Where Mejerigatan 1 Gothenburg ,
Sweden
When Event Start
01.05.2021

RF-SISU Västra Götaland sommarutmaning - walk or roll European miles!

Efter ett helt år fyllt utav corona och stillasittande framför digitala möten vill vi nu, tillsammans med alla våra härliga kollegor på RF-SISU Västra Götaland, utmana oss alla att fylla senvåren och sommaren med massvis utav rörelse! 

Som en del av RF-SISUs internationella arbete är vi med i något som kallas The European Mile! Runt om i Europa kan privatpersoner, företag, skolor, föreningar och sportorganisationer, precis som vi, registrera sina gjorda "miles" (=1,6 km) som en del av denna internationella samverkan. 

Du registrerar en eller flera miles när du gått, sprungit, rullat, glidit, krupit eller hoppat (you name it!), minst 1,6 km. Tar du dig 3,2 km registrerar du 2 miles etcetera. För varje registrerad mile doneras även en peng till hmmm som är en organisation som arbetar med rörelse för barn. 

Så samtidigt som vi själva kommer ut och rör på oss, bidrar vi till ett mer rörelserikt samhälle och Europa. Vi bidrar även till att vi som organisation erhåller ekonomiskt bidrag, som kommer gå till skolor i rörelsesatsningen och föreningar i idrottssvaga områden. Win, win, win! 

Utmaningen? Hur många miles kan vi samla ihop tillsammans under senvåren och sommaren 2021 (maj-augusti) och hur mycket lyckas vi donera till organisationen hmm

Do you accept the challenge? Let´s walk and roll!

// Internationella gruppen (Tilda M, Hanna J, Mikael P-R, Alexandra W, Bengt P, Tryggve)